Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @

Revo Trilplaat Revo Quick

3% sale
Revo Trilplaat Revo Quick
Productomschrijving
De Revo Quick trilplaat is geschikt voor vele werkzaamheden in tuinen en parken. Deze trilplaat heeft een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Gebruik je af en toe een trilplaat voor wat klussen maar wil je toch een triller waarmee je vele jaren vooruit kunt dan is dit de perfecte trilplaat voor jou! Voorzien van een Honda motor gaat deze t...

De Revo Quick trilplaat is geschikt voor vele werkzaamheden in tuinen en parken. Deze trilplaat heeft een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Gebruik je af en toe een trilplaat voor wat klussen maar wil je toch een triller waarmee je vele jaren vooruit kunt dan is dit de perfecte trilplaat voor jou!

Voorzien van een Honda motor gaat deze trilplaat vele jaren mee. De dikke gewalste onderplaat onderscheid zich door zijn lange levensduur. Ook kunnen wij er in verschillende breedtes PU-matten bij leveren voor het aftrillen van bestrating welke niet beschadigt mag worden.

De Revo Quick is voorzien van een gegalvaniseerde klap / kantelbeugel zodat de machine weinig plaats in zal nemen bij het transport. Optioneel is er een wielstel bij te verkrijgen.

Recent bekeken

Revo Trilplaat Revo Quick
RevoTrilplaat Revo Quick

De Revo Quick trilplaat is geschikt voor vele werkzaamheden in tuinen en parken.

€1.750,00€1.695,00 Excl. btw