Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @

Revo Trilplaat Revo LVW 1400

4% sale
Revo Trilplaat Revo LVW 1400
Productomschrijving
De lichte vooruitlopende Revo LVW1400 trilplaat is speciaal ontworpen voor de lichtere werkzaamheden in tuinen, parken en voor reparatiewerkzaamheden aan bestrating of asfalt. Voorzien van een Honda GX160 motor gaat deze trilplaten vele jaren mee. De dikke gewalste onderplaat onderscheid zich door zijn lange levensduur. De trilplaten kunnen worden...

De lichte vooruitlopende Revo LVW1400 trilplaat is speciaal ontworpen voor de lichtere werkzaamheden in tuinen, parken en voor reparatiewerkzaamheden aan bestrating of asfalt.

Voorzien van een Honda GX160 motor gaat deze trilplaten vele jaren mee. De dikke gewalste onderplaat onderscheid zich door zijn lange levensduur. De trilplaten kunnen worden uitgerust met een watertank en sprinklerpijp zodat deze gebruikt kunnen worden als asfalt trilplaat. Ook kunnen wij er in verschillende breedtes PU-matten bij leveren voor het aftrillen van bestrating welke niet beschadigt mag worden. De Revo LVW 1400 is zeer wendbaar en heeft een aangebouwd kantelwielstel voor het makkelijk verplaatsen van de triller.

Recent bekeken

Revo Trilplaat Revo LVW 1400
RevoTrilplaat Revo LVW 1400

De lichte vooruitlopende Revo LVW1400 trilplaat is speciaal ontworpen voor de lichtere werkzaamheden in tuinen.

€2.075,00€1.985,00 Excl. btw