Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @

Revo Trilplaat Revo DVW 2100

7% sale
Revo Trilplaat Revo DVW 2100
Productomschrijving
De Revo DVW2100 is een zeer veelzijdige trilplaat geschikt voor vele werkzaamheden. De slagkracht van 2100 kp zorgt ervoor dat je bestrating goed kan aftrillen. De trilplaat is voorzien van een Hatz 1B20 motor. Door de dubbele v-snaar aandrijving, de zware trilkast en de dikke gewalste onderplaat is deze trilplaat zeer betrouwbaar. De trilplaat is...

De Revo DVW2100 is een zeer veelzijdige trilplaat geschikt voor vele werkzaamheden. De slagkracht van 2100 kp zorgt ervoor dat je bestrating goed kan aftrillen.

De trilplaat is voorzien van een Hatz 1B20 motor. Door de dubbele v-snaar aandrijving, de zware trilkast en de dikke gewalste onderplaat is deze trilplaat zeer betrouwbaar. De trilplaat is zeer geschikt voor veeleisende gebruikers die elke dag met de machine werken.

De trilplaat kan worden uitgerust met een watertank en sprinklerpijp zodat deze gebruikt kunnen worden als asfalt trilplaat. Ook kunnen wij er in verschillende breedtes PU-matten bij leveren voor het aftrillen van bestrating welke niet beschadigt mag worden. De Revo DVW 2100 is zeer wendbaar en heeft een aangebouwd kantelwielstel waarmee de triller gemakkelijk verplaatst kan worden.

Recent bekeken

Revo Trilplaat Revo DVW 2100
RevoTrilplaat Revo DVW 2100

De Revo DVW2100 is een zeer veelzijdige trilplaat geschikt voor vele werkzaamheden.

€4.295,00€3.995,00 Excl. btw