Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @

Revo Trilplaat Revo BVW 1700

12% sale
Revo Trilplaat Revo BVW 1700
Productomschrijving
De Revo BVW1700 trilplaat is speciaal ontworpen voor werkzaamheden in tuinen, parken en voor reparatiewerkzaamheden aan bestrating of asfalt. Deze trilplaat is zeer geschikt voor de veeleisende gebruiker die de machine veel gebruikt. De trilplaat is voorzien van een betrouwbare Honda GX160 benzinemotor. Door de dubbele V-snaar aandrijving, de zwar...

De Revo BVW1700 trilplaat is speciaal ontworpen voor werkzaamheden in tuinen, parken en voor reparatiewerkzaamheden aan bestrating of asfalt. Deze trilplaat is zeer geschikt voor de veeleisende gebruiker die de machine veel gebruikt.

De trilplaat is voorzien van een betrouwbare Honda GX160 benzinemotor. Door de dubbele V-snaar aandrijving, de zware trilkast en de dikke gewalste onderplaat is deze trilplaat zeer betrouwbaar.

De trilplaten kunnen worden uitgerust met een watertank en sprinklerpijp zodat deze gebruikt kunnen worden als asfalt trilplaat. Ook kunnen wij in verschillende breedtes PU-matten bij de trilplaat leveren voor het aftrillen van bestrating welke niet beschadigt mag worden. De Revo BVW 1700 is zeer wendbaar en heeft een aangebouwd kantelwielstel waarmee de triller gemakkelijk te verplaatsen is.

Recent bekeken

Revo Trilplaat Revo BVW 1700
RevoTrilplaat Revo BVW 1700

€2.850,00€2.495,00 Excl. btw