Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @

Topcon Topcon RL-H5A BT

13% sale
Topcon Topcon RL-H5A BT
Productomschrijving
Alle functionaliteit in één laserZeer nauwkeurige laser voor grote afstanden Dankzij het grote werkbereik van 800 meter en hoge nauwkeurigheid van 4.8mm / 100meter heeft u met de RL-H5-serie een absoluut top product in handen. Eenvoudig in gebruik U hoeft alleen de aan/uit-knop in te drukken en binnen enkele seconden kunt u aan het werk. Water...

Alle functionaliteit in één laser
Zeer nauwkeurige laser voor grote afstanden

Dankzij het grote werkbereik van 800 meter en hoge nauwkeurigheid van 4.8mm / 100meter heeft u met de RL-H5-serie een absoluut top product in handen.

Eenvoudig in gebruik

U hoeft alleen de aan/uit-knop in te drukken en binnen enkele seconden kunt u aan het werk. Waterpas stellen doet de RL-H5A zelf. En als hij tijdens het werk scheef komt te staan, nivelleert hij zichzelf weer opnieuw.

Groot werkbereik

​Moet u hoogtes tot op 400 meter afstand bepalen? Geen enkel probleem. Dit instrument heeft voldoende vermogen en werkbereik voor een werklocatie met een afstand tot 800 meter.

Lange accuduur

​Met de oplaadbare accu van de RL-H5A kunt u tot wel 60 uur continu doorwerken.

Bestand tegen elk weertype

De IP66-classificatie betekent dat de RL-H5A alle omstandigheden op een bouwlocatie aankan, zoals stof of een onverwachte regenbui.

Recent bekeken

Topcon Topcon RL-H5ABT
TopconTopcon RL-H5ABT

Zeer nauwkeurige laser voor grote afstanden

€1.150,00€995,00 Excl. btw