Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  Bestellingen worden door verschillende bezorgdiensten (en transporteurs) afgeleverd. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Wij willen u adviseren geen postbus adres te gebruiken , op een postbus adres kunnen namelijk geen pakketten afgeleverd worden die zwaarder zijn dan 12 kilo.

  Levertijd bij vooruitbetaling

  Als u bij een bestelling gekozen heeft voor vooruitbetaling dient u rekening te houden met een overboekingstijd van één tot drie werkdagen. Indien wij de betaling hebben ontvangen ontvangt u per e-mail een bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad).

  Verzendkosten Nederland

  Orderbedrag tot € 250,- (exclusief B.T.W.): € 6,95 verzendkosten
  Orderbedrag vanaf € 250,- (exclusief B.T.W.): geen verzendkosten!

  Verzendkosten regio Etten-Leur
  (gemeente Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Rucphen)

  Orderbedrag tot € 50,- (exclusief B.T.W.): € 6,95 verzendkosten
  Orderbedrag vanaf € 50,- (exclusief B.T.W.): geen verzendkosten!

   

  Retourneren

  Bij Maridon Materieel kunt u een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product ongebruikt en compleet is. Ook dient het product in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

  Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer kunt u aanvragen bij onze klantenservice.

  Uitzonderingen

  Niet alle producten kunnen geretourneerd worden. Hieronder is een overzicht opgenomen van producten die niet geruild kunnen worden:

  Producten die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, gehoorbeschermers, sokken, veiligheidsschoenen, werkhandschoenen of kleding.
  Ingewisselde of ingevulde kortingsbonnen.

  Indien u vragen heeft over de mogelijkheid van het ruilen van een product kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

  Stappenplan ruilen en retourneren

  Wilt u een product retourneren? Dan verzoeken wij u onderstaand stappenplan aan te houden. Op deze manier kunnen wij u retournering zo soepel en snel mogelijk afhandelen:

  1. Meld bij onze klantenservice dat u een product retour wilt sturen.
  2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  3. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
  4. Na ontvangst van uw zending, sturen wij u een ontvangstbevestiging via e-mail .
  5. Wij ruilen het product om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

  Kosten
  De kosten voor het opsturen van een product worden niet door Maridon Materieel vergoed.