Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Betalingen met iDEAL

  Gebruikt u internetbankieren ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder extra software betalen met iDEAL, dé manier van betalen op het internet.

  Enkele voordelen van iDEAL:

  – Betalen met iDEAL is bij Maridon Materieel helemaal gratis
  – Bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd (voorradige artikelen);
  – Eenvoudig en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren
  – Uw gegevens worden beveiligd verstuurd via SSL.

  Betalingen via vooruitbetalen (Bank of Giro)

  Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het factuurbedrag zelf overmaakt naar de rekening van Maridon. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

  – Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  – Vermeld bij het overmaken het factuurnummer uit de orderbevestiging.
  – Houd rekening met enige dagen overboektijd.

  Rekeninginformatie
  Vermeld bij vooruitbetalen altijd het ordernummer, op deze manier kunnen wij uw betaling snel verwerken.

  Onze bankgegevens:

  Bank: Rabobank
  Rekeningnummer (IBAN) : NL83 RABO 031.38.23.243
  BIC: RABONL2U
  Ten name van: Maridon B.V.

  Contant bij afhalen

  Indien u gekozen heeft voor de verzendmethode “afhalen” kunt u er ook voor kiezen het factuurbedrag te betalen d.m.v. pinnen of een contante betaling.

  AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

  AfterPay voert voor maridonbv.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

  Bij ons is het ook mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen (tot € 2500,-). U kunt dit bij het afrekenen kiezen.We kennen hierin 2 varianten: Afterpay voor consument en Afterpay voor bedrijven.

  AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

  AfterPay voert voor maridonbv.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

  Als u nog vragen heeft over de betaalmogelijkheden neem dan gerust contact met ons op!