Familiebedrijf sinds 2009
Ervaring uit de praktijk
Scherpe prijzen
 • Incl.Excl.
  B.T.W.
 • 0

  Keeroo 712A

  7% korting
  Keeroo Keeroo 712A
  Productomschrijving

  De Keeroo 712A is de egalisatieschuif die traploos in breedte verstelbaar is van 70 tot en met 120 centimeter. De bladen kunnen volledig vlak afgesteld worden zodat een vlakke ondergrond ontstaat, maar deze kunnen ook in een dakprofiel geplaats worden zodat de ondergrond een dakprofiel krijgt en dus aflopend is naar de buitenzijden.

  De 712A is voorzien van roestvrijstalen bladen en grote anti-lekwielen waardoor de Keeroo egalisatieschuif weinig onderhoud behoeft.

  De 712A wordt standaard geleverd met de grote anti lek wielen, maar is op aanvraag ook leverbaar met luchtwielen. De luchtwielen zijn uitermate geschikt wanneer los zand geëgaliseerd wordt, zoals op beachvelden.

  Tot slot zijn er twee handvatten op het frame gemonteerd, zodat de Keeroo gemakkelijk opgetild kan worden voor transport.

  Radius bladen
  Wanneer een bolling/radius gewenst is in de zandbedding, kunnen de standaard bladen vervangen worden door de radiusbladen. Deze zijn ook traploos in breedte verstelbaar van 70 tot en met 120 centimeter.

  Getande bladen
  De getande bladen voor de Keeroo 712A zijn uitermate geschikt voor het egaliseren van grovere terreinen zoals bijvoorbeeld beachvolleyvelden en paardenbakken. Door het getande blad verdeelt de ondergrond zich makkelijker en sneller. Tevens kan het getande blad ingezet worden voor het gelijkmatig loskrabben van de (vaste) ondergrond.

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Keeroo Keeroo 712A
  KeerooKeeroo 712A

  De Keeroo 712A is de egalisatiesch...

  De Keeroo 712A is de eg...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €650,00€607,50 exclusief B.T.W.