Sluiten

Categorieën

Filters

  Keeroo 1200A

  Productomschrijving

  De Keeroo 1200A is de egalisatieschuif die traploos in breedte verstelbaar is van 120 tot en met 210 centimeter. De bladen kunnen volledig vlak afgesteld worden zodat een vlakke ondergrond ontstaat, maar deze kunnen ook in een dakprofiel geplaats worden zodat de ondergrond een dakprofiel krijgt en dus aflopend is naar de buitenzijden. De 1200A is voorzien van roestvrijstalen bladen en anti-lekwielen waardoor de Keeroo egalisatieschuif weinig onderhoud behoeft.

  Radiusbladen
  Artikel: K20031
  Om een radius/bolling in de ondergrond te creëren, kunnen radiusbladen op de Keeroo egalisatieschuif geplaatst worden. Hierdoor ontstaat een lichte bolling in de ondergrond wat uitermate geschikt is voor het bestraten van wegen en tegelpaden.

  Getande bladen
  Artikel: K20042
  Het getande blad voor de Keeroo 120A is uitermate geschikt voor het egaliseren van grovere terreinen zoals bijvoorbeeld beachvolleyvelden en paardenbakken. Door het getande blad verdeelt de ondergrond zich gemakkelijk en snel. Tevens kan het getande blad ingezet worden voor het gelijkmatig loskrabben van de ondergrond.

  Rol hoogte-instelling
  Artikel: K20050
  Wanneer de bijgeleverde wielen voor de hoogte-instelling niet toereikend zijn voor bijvoorbeeld hoge trottoirbanden of afgeschuinde trottoirbanden, kan deze kunststof rol ingezet worden. Deze heeft een breedte van 120 mm en kan tot een hoogte van 25 cm vanaf onderkant blad bereiken. Hierbij wordt een extra verstevigingsplaatje geleverd dat tussen het blad en de rol gemonteerd wordt voor de sterkte.

  Keeroo 1200A
  € 845,-
  exclusief B.T.W.
  Keeroo 1200A
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken