Uitgbreid assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Contact
0
Review Logo @
Filters

Custom price filter title

Tot

Merken

Bouwradio's

PerfectPro is specialist in audio-gereedschap voor de veeleisende vakman. PerfectPro is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het bouwen van werkradio’s. We zijn een Nederlands bedrijf en leveren wereldwijd het breedste assortiment werkradio’s.
Onze merken
Filter
16 producten
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Rockbull
PerfectProBouwradio PerfectPro Rockbull

Dit is een radio die respect afdwingt. Bijvoorbeeld in grote werkplaatsen en magazijnen. Een professionele audiomachine met een sterke set speakers, woofers en tweeters. Dit is meer dan radio: dit is een mobiele HIFI-installatie die z’n gelijke niet kent.

€290,00€265,00 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Audisse
PerfectProBouwradio PerfectPro Audisse

Unieke alleskunner: FM, DAB+, WIFI radio, USB/MP3 speler, bluetooth speaker, powerbank voor je mobiel, wekker, call speaker i.c.m. microfoon, app-bestuurbaar via telefoon. Het is een stof- en waterbestendig mobiel HIFI-systeem.

€243,00€227,00 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro RockPro
PerfectProBouwradio PerfectPro RockPro

Compact topmodel, uitgerust met een zeer sterke lithiumbatterij en twee krachtige 15 watt Neodymium speakers. Verrassend krachtig en zuiver geluid in combinatie met een compacte, bouwbestendige behuizing.

€226,00€209,00 Excl. btw
  • Uitgbreid assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Netbox
PerfectProBouwradio PerfectPro Netbox

Deze hoogwaardige audiotool is uitgerust met alle laatste technieken zoals internet radio, kleurenscherm, USB-mediaspeler en bluetooth. En regen-, stof- en vuilbestendig. Je streamt muziek draadloos van een mobiel apparaat via bluetooth.

€215,00€199,95 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Rockhart
PerfectProBouwradio PerfectPro Rockhart

De Baas. De grootste en krachtigste bouwradio ooit gemaakt.

€395,00€369,00 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Teamplayer
PerfectProBouwradio PerfectPro Teamplayer

De teamplayer staat voor z’n eigen traditionele fanclub bekend als “bouwradio”. Hij is sterk, zwaar, robuust en produceert een krachtig geluid. Daarnaast is ie voorzien van de nieuwste technologie.

€230,00€199,00 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Workstation
PerfectProBouwradio PerfectPro Workstation

De Workstation is een krachtig audiogereedschap dat zowel binnen als buiten goed tot z’n recht komt. De Workstation is multifunctioneel: Speelt FM, DAB+ radio, bluetooth en USB. Speelt zowel draadloos als op netstroom.

€201,00€185,00 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro Ubox500R
PerfectProBouwradio PerfectPro Ubox500R

De extra verstevigde versie van een nieuwe generatie compacte werkradio’s. Verrassend krachtig geluid in combinatie met een compacte, bouwbestendige behuizing. Handig mee te nemen, overal te plaatsen en overal welkom.

€169,00€157,50 Excl. btw
PerfectPro Bouwradio PerfectPro RockBox
PerfectProBouwradio PerfectPro RockBox

De Rockbox is een klassieker die z’n plekje op bouw- en werkplaatsen met de jaren heeft opgeëist. Deze no-nonsense radio doet gewoon wat ie moet doen: FM, DAB+ radio en bluetooth. Speelt zowel draadloos als op netstroom.

€140,00€129,50 Excl. btw
PerfectPro PerfectPro NiMH Batterijen C (2 stuks)
PerfectProPerfectPro NiMH Batterijen C (2 stuks)

De universele NiMH accu’s zijn speciaal voor PerfectPro ontworpen hoogwaardige accu’s. Ze zijn krachtiger dan consumenten batterijen en universeel uitwisselbaar met andere elektronica.

€10,40 Excl. btw
PerfectPro PerfectPro NiMH Batterijen AA (6 stuks)
PerfectProPerfectPro NiMH Batterijen AA (6 stuks)

De universele NiMH accu’s zijn speciaal voor PerfectPro ontworpen hoogwaardige accu’s. Ze zijn krachtiger dan consumenten batterijen en universeel uitwisselbaar met andere elektronica.

€12,40 Excl. btw
PerfectPro PerfectPro NiMH Batterijen D (2 stuks)
PerfectProPerfectPro NiMH Batterijen D (2 stuks)

De universele NiMH accu’s zijn speciaal voor PerfectPro ontworpen hoogwaardige accu’s. Ze zijn krachtiger dan consumenten batterijen en universeel uitwisselbaar met andere elektronica.

€16,80 Excl. btw

Overige categorieën in Bouwradio's