Sluiten

Categorieën

Filters

  Almi AL15 Easy

  Productomschrijving

  De AL15 EASY steenknipper is de nieuwste gepatenteerde ontwikkeling van ALMI Machinefabriek op het gebied van steenknippers. De AL15 EASY is door middel van jarenlange ervaring van stratenmakers nog beter geworden.

  Eenvoudig te bedienen

  De AL15 EASY steenknipper is uitgerust met één spindel, hierdoor is eenvoudig de kniphoogte met één hand in te stellen. Door middel van de vaste draagplaten wordt de steen schuin geknipt, dit resulteert in strak en nauwkeurig straatwerk. Doordat de draagplaten zijn uitgerust met een liniaal en gradenverdeling kan de steen eenvoudig op lengte afgeknipt worden. Door het lichte gewicht van 14 kg is deze steenknipper eenvoudig te vervoeren en verplaatsen.

  Extreem licht knippen

  Ook in de AL15 EASY is het vernieuwde Easy Cutting Power technologie toegepast, hierdoor knipt de AL15 EASY 20% lichter. Hierdoor wordt het knippen van stenen een fluitje van een cent.

  Levensduur

  Alle steenknippers worden op een geavanceerde robotcel gelast, hierdoor wordt een constante en hoge kwaliteit gewaarborgd. Vervolgens worden alle onderdelen van de steenknipper elektrolytisch verzinkt, dit zorgt voor een nog langere levensduur.

  Almi AL15 Easy
  € 635,-
  exclusief B.T.W.
  Almi AL15 Easy
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken